Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ansamblul Rezidential Alexandra Caldarusani
1 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ansamblul rezidential intr-o zona de exceptie

Alexandra Caldarusani

Case Pasive idepandent energetic

Intr-un cadru deosebit, in apropierea padurii, a lacului si a Manastirii Caldarusani, departe de zgomot si poluare SC PASSIVE HOUSE CONSTRUCT SRL ca antreprenor si constructor va propune spre dzvoltare un proiect de ansamblu residential pe un teren de 38.500mp.

Situat in zona comunei Gruiu la numai 40 de kilometri de Bucuresti terenul este amplasat la est de DJ 101 C si are o asezare plana cu o panta lina catre lacul Caldarusani. O data cu amenajarea autostrazi Bucuresti-Brasov locuintele vor fi situate in vecinatatea acesteia, un avantaj pentru persoanele care doresc sa ajunga fie la munte, fie in Capitala.

Prin proiect se propune amplasarea pe loturi separate a 19 locuinte individuale si 20 locuinte cuplate, avand rgim de inaltime P+1E si o suprafata construita desfasurata a fiecarei locuinte de circa 200 mp.

Arhitectura cladirilor este inspirata de stilurile romanesti cu influente din zona Alpilor. In plus, cladirile vor fi pasive si antiseismice prin abordare sistemului Folex (produs 100% romanbesc) inventat si brevetat de un Roman.

Executia casei pasive la rosu (prefinisata) dureaza 5 zile.

Ansamblul residential va cuprinde ca dotari o gradinita si un motel cu punct commercial si punct bancar, club cu sala de sport si fitness, terenuri de tennis de camp, spatii comerciale si de alimentatie publica, cabinet medical, administratie. In partea de sud a ansamblului residential pe malul lacului Caldarusani, va fi amenajata o zona de agrement cu plaje si ponton pentru ambarcatiuni de agrement, relaxare si odihna.
Accesul in incinta ansamblului se va face prin parte a de Vest a acestuia, adica din DJ 101 C. In interior, strazile dintre locuinte vor avea 12 m pentru a pastra intimitatea celor ce vor locui in zona, vor fi prevazute cu spatii verzi, plante cu arbusti si arbori ornamentali. Si carosabilul va fi larg, de 7 m, pentru a permite autovehiculelor sa circule in voie. Drumurile inerioare vor avea spatii verzi, plante cu arbori si arbusti ornamentali.
Zona formata din lac si padurea Caldarusani reprezinta un obiectiv turistic apreciat in special de amatorii de pescuit si vanatoare.
Un alt punct de atractie il constituie manastirea Caldarusani loc unde pot fi vizitate expozitii de icoane vechi si picturi din tineretea lui Nicolae Grigorescu.
Zona superba, plina de verdeata si dar de istorie, nu trebuie ratata de oricine isi doreste o casa pentru mai multe generatii, o casa cei va creste valoarea in timp.
Din Gura in Gura
Alte Produse